Over Roomanizer.nl

Met de artikelen op Roomanizer.nl maak jij van je huis een écht thuis! Het is vaak niet eenvoudig om een samenhangend interieur samen te stellen voor je ruimtes. We zijn al snel geneigd om te bescheiden te zijn bij het mengen van interieurstijlen. Combineer bijvoorbeeld verschillende Scandinavische elementen met een modern, strak interieur. Het Scandinavische tintje zal je ruimtes speelser en daardoor gezelliger maken. Ook het combineren van klassieke accessoires met moderne meubels werkt vaak goed. Denk aan een oud klokje in combinatie met een strakke leren bank. Het klokje zal de eyecatcher van je interieur vormen, zonder dat ruimtes oubollig ogen! Op About Roomanizer.nl lees je meer over onze beweegredenen en ons team.

Tips, inspiratie en leuke DIY’s 

Op onze website geven we je tips, helpen we je inspiratie op te doen en delen we de tofste DIY’s voor in jouw woning. Zo zorgen we er samen voor, dat je jezelf weer thuis voelt in huis. Het is belangrijk om hierbij niet alleen naar het interieur in huis te kijken, maar ook naar de tuin. De tuin vormt het verlengde van je woonkamer of keuken. Heb je bijvoorbeeld al eens overwogen om voor een moderne buitenkeuken te kiezen? Ga voor een skottelbraai, of bijvoorbeeld voor een verrijdbaar model buitenkeuken! Zo hoef je nooit meer binnen te staan, wanneer de rest van het gezin van het mooie weer geniet in de tuin. 

“De tuin is het verlengde van je interieur in huis! Behandel de tuin daarom ook zo.”

Shopable accessoires voor ieder huis 

In onze artikelen wordt regelmatig verwezen naar shopableaccessoires voor verschillende interieurstijlen. De aanschaf van nieuwe accessoires voor je huis hoeft helemaal niet duur te zijn! Shop online of breng bijvoorbeeld een bezoek aan een kringloopwinkel in de buurt. Spullen die je in de kringloopwinkel koopt, kun je goed gebruiken bij de DIY-projecten op onze website. 

Deel je eigen ideeën met Roomanizer.nl

We vinden het ontzettend leuk, wanneer je foto’s en gave DIY’s uit je eigen woning deelt! Zo kun je andere bezoekers van deze blog inspireren. Je bereikt ons eenvoudig via het contactformulier of per mail. Stuur ons je foto’s op info@roomanizer.nl! Wij schrijven een leuk artikel bij de foto en zorgen dat deze aan onze blog wordt toegevoegd. Meer About Roomanizer.nl weten? Volg ons op sociale media, om op de hoogte te blijven van de laatste interieurtips.