Contact

contact-opnemen

Heb je onlangs zelf voor een vernieuwing van je interieur gezorgd? Ben je leuke ideeën tegengekomen, die je graag met de andere lezers van onze blog wilt delen? Heb je een gaaf DIY-project gevonden? Schroom niet om je ingevingen naar ons toe te sturen. Dit kan zowel via onderstaand contactformulier, als ook per e-mail. Je neemt heel eenvoudig contact met ons op via info@roomanizer.nl!

We vinden het ontzettend leuk om nieuwe ideeën te ontvangen en deze te delen met onze volgers. Zo hebben niet alleen wijzelf wat aan de content die je met ons deelt. Ook anderen profiteren hiervan! Je kunt ervoor kiezen om je eigen foto’s bij het artikel of je idee te voegen. Dit verduidelijkt hetgeen je hebt gemaakt vaak.

Tip: volg ons ook op social media, zoals Instagram! Hier kun je ons een persoonlijk bericht sturen met foto’s uit je eigen woning. Wellicht heb je onlangs een leuk DIY-project afgerond of ben je shopable accessoires tegengekomen op internet. 

Nadat je contact met ons opgenomen hebt, proberen we altijd binnen 24 uur op je bericht te reageren. Afhankelijk van de inhoud van je bericht gaan we vervolgens aan de slag met het ontwikkelen van een leuke blogpost of een post op onze sociale kanalen.